Nu är den här. Våren!

Processed with VSCO with hb1 preset

Men nu får man väl ändå säga att den är här. Våren. Jo jag vet det kan fortfarande bli bakslag; snöoväder, minusgrader och allt det där men ändå. Det är april. Det är påsk. Och det är vår. Sådär. Nu var det bestämt.

Men hörrni. En blogg alltså. Efter några år på Instagram under namnet @grynwalds_places så tänkte jag att det kunde vara kul att göra något mer. Skriva lite fler ord helt enkelt. Och för er som inte vet vem jag är och kanske inte orkat klicka på ”om” så skriver jag så här:

”Välkommen till mig! Jag heter Anna. Jag är född göteborgare med saltvatten i blodet, men har mitt liv i Stockholm sedan 18 år. Här jag bor jag strax söder om Söder, med min man och våra två barn i ett hus från 1925. Dagtid jobbar jag med PR och media, men här på bloggen handlar det bara om vackerheter.

Intresset för hur det ser ut runt omkring mig har funnits sedan barnsben. Då var en av mina favoritstunder att bläddra i mammas kataloger från Laura Ashley. Jag fantiserade om att mitt minimala sovrum i 70-talsradhuset på något magiskt sätt skulle förvandla sig till en explosion av färg- och mönsterkoordinerade tyger och tapeter. Det gjorde det inte. Men intresset för färg och form följde med, och i sena tonåret slog det åt andra hållet med en närmast asketisk inredningsstil och daglig dammsugning.

Nu har jag landat lite mer i ”lagomland”, och även om jag gillar att pröva nytt då och då, så faller jag alltid tillbaka till det jag älskar mest. Ljuset. För mig måste det helt enkelt finnas ljus i inredningen. Det finns nämligen inget jag älskar som när våren kommer åter, och allt det härligaste och vackraste ligger framför oss Det är nog det jag på något sätt vill återskapa i mitt hem – och kanske också här på bloggen. Känslan av vår- och sommar – året runt.”

Och lite så här kan det se ut hos oss…

Processed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with a5 preset

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s