Fredag, fläckar och franska tulpaner

Franska tulpaner. Kanske en av de vackraste blommorna i butik just nu. Och till ett bättre pris än i början av säsongen. Idag fick jag tag i en underbar nyans, som gränsar mellan orange och rosa.

IMG_0950

Och de där gröna klockorna älskar jag också. Vet inte vad de heter men det är som daggkåpans blommor fast på en vedartad stjälk. Kanske någon slags kåpa?

IMG_0951

 

Sedan fick vi hem vår nya kossa! Som jag skrev i förra inlägget, totalt otrendig tydligen, men det är ju då man ska köra tänker jag! För det är kanske den tristaste inredningsstilen jag vet. Den trendiga. När ALLA har mässing och marmor. Samtidigt. Eller ALLA målar väggarna i dova färger. Samtidigt. Men tillbaka till kossan (eller tjuren?). Jag hade hemma en annan men den blev för beige och smälte samman med både golv och soffbord. Nu valde jag en mer livlig dam/herre. Bättre kvalitet var det också. Vi köpte vår från Kilands mattor, där är varje ex numrerat så att man får just den på bilden. Det gillade jag 🙂 I verkligheten är färgen mer mörkbrun än vad som syns på bild och även mer skiftande i tonen. Jag tror den får stanna!

Processed with VSCO with hb1 preset

För övrigt älskar jag fredagar och framför allt om jag har en helg utan något som helst inbokat. Det är nog det bästa. Att få fixa och dona lite som man känner, barnen leker i trädgården eller med kompisar, man tar en kaffe mellan varven i rabatterna, tar en löprunda, och sedan lagar mat och tar ett glas vin framåt kvällen. I morgon har vi i och för sig lovat dottern att titta på Hitta Doris. Och då får vi ju göra det. Inte mig emot. Då kan jag somna en stund i soffan 😉

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s