Inspirerande hem del II

Tiden är verkligen relativ. Särskilt när man blir äldre. Jag är född 1973 och för mig och er som är som mig – plus minus några år – så är sociala medier fortfarande ”nytt”. Vi minns ju fortfarande VHS, kassettband och MTV. Vi minns telefonkiosker och CD-skivor. Vi minns väggfasta telefoner och nymodigheter som AXE-systemet (man kunde växla mellan samtal – fast varför svarade man när man redan pratade med någon???). Och vi vet att man självklart kom i tid för reklamen när man skulle gå på bio (för vem ville missa senaste Levi’s-killen?).

Men tillbaka till sociala medier. En av de första bloggarna jag upptäckte var The Sartorialist. Ni vet killen som fotade (fotar) vanliga människor med stil, på gatorna i NY. Den andra bloggen var The Selby. Också en kille: Todd Selby, men som istället för kläder, fotade coola personer i deras unika – och till synes – ostajlade hem. Jag skulle nästan beskriva The Selby som antitesen till Kinfolk home – där ju hemmen är otroligt monokroma och nästan likriktade. Missförstå mig rätt, jag har också ett gäng Kinfolk-böcker hemma och jag tycker de är underbara. Men om Kinfolk är en kopp chai-latte med honung, så är The Selby en trippel espresso. Kolla till exempel in dessa underbara bilder! Gå in och läs pronto!!!

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s