En kärlekshistoria.

IMG_1033

Nu är det pionernas tid. Bland de underbaraste och vackraste av blommor. Jag vet inte vad som är dyrt eller billigt, och jag bryr mig faktiskt inte. För på Hötorget har de i alla fall dessa skönheter nu. Vita, rosa och såg jag – efter att jag betalat – djupt vinröda. Alla lika underbara och helst skulle jag köpt tio buntar.

IMG_1032IMG_1034

Jag är också hemskt nyfiken på hur mina egna pioner tar sig i år. Jag flyttade ett stånd för några år sedan och i somras fick jag EN blomma. Så för att öka chanserna planterade jag inte mindre än fyra olika stånd. De spirar och gror och en massa skott kommer upp ur jorden nu, men jag tror att det mest blir bladverk i år. Men sedan så!!! Då ska det finnas pioner i varje rum 🙂

IMG_1038

Från köksfönstret kan man se att våren där ute inte kommit någon vart egentligen. Jag håller tummen för utlovad värme på måndag. Då ska jag plantera pelargoner och dricka kaffe på altanen (i lä!).

IMG_1039

Jamen hur mycket vackrare blir inte ett rum med pioner i det? Och hur mycket trevligare blir inte arbetsstunden? Jätte – är svaret såklart.

IMG_1040

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s