Köpenhamn, alltid i mitt hjärta.

Processed with VSCO with hb1 preset

Tillbaka hemma efter en underbar helg i Köpenhamn med min vän Anna. Vi har shoppat, promenerat massor, ätit god mat och druckit en del vin. Och så har vi pratat och skrattat. Det är helt underbart att ha någon som man kan vara så 100 procent sig själv med som jag är med henne. Att över huvud taget inte behöva tänka på vad man säger och hur man uppfattas, utan att bara få vara; det är helt underbart. Och sedan är hon ruskigt rolig att vara med också. Jag har nästan lite träningsvärk av alla sköna skratt.

fullsizeoutput_5f

En kaffe på Atelier September hanns med (bilder ovan), och så köpte jag en helt underbar bok om konsthantverkares hem, på Villa Retro (nedan).

Processed with VSCO with a5 preset

Vi bodde på ett enkelt men helt ok hotell i Nyhavn, som jag tyckte var prisvärt, Hotel Bethel. Nedan utsikten från rummet.

fullsizeoutput_62

Om fredagen bjöd på grådis och kyla så var lördagen desto härligare. Brunch i stekande sol på Zirup och vin på andra sidan bron i Christianshavn (Papirsön), på eftermiddagen.

Processed with VSCO with hb1 preset

Förutom den nya boken från Köpenhamn så har jag också denna att njuta av. Har inte hunnit med den ännu, men nu så… Mera Mandelmanns åt folket!

IMG_1160

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s