Lakan & trädgårdsdrömmar

A lovely and cozy bed with linen from Society and Gypset House. Available in the apartment store.
Opening hours:
Thursday- Friday 12-18
Saturday 10-15
Drottninggatan 15, 1st Floor Helsingborg. 
Picture by the talented interior stylist @marieolssonnylander.

 När jag såg denna underbara bild hos Marie Olsson Nylander och Ballroom Blitzz så blev jag så sugen på nya färgglada sängkläder. Det randiga kuddvaret är nedan nyhet från Society Limonta. Urläckert men lite av en investering. Tänk att vakna här en ljum sommarmorgon med balkongdörren på glänt och doften av solvarm dagg som smyger sig in.

Bildresultat för hay palissade

Den lilla nätta ormbunkssoffa från Byarumsbruk är också så himla fin. Vi har faktiskt en annan modell som lämnades av de förra husägarna. Fast sitsen var rutten, men så upptäckte jag att man kan beställa nya brädsatser från Byarums hemsida. Något att tänka på om man vill ”fynda” en lite skruttig på nätauktion exempelvis. På Bukowskis Market brukar man kunna hitta en del utemöbler så här års.

Och på temat trädgård skulle jag kunna tänka mig sovrumsgardiner i detta tyg från GP&J Baker. Med en alldeles ny symaskin hemma skulle jag nog kunna fixa ett par längder själv, men så var det ju det där med priset per meter (!).

GP & J Baker Tyg Oriental Bird Rose/Grey

En reaktion till “Lakan & trädgårdsdrömmar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s