Äppelblom & önskelista

fullsizeoutput_98

Äntligen lite värme och äntligen spirar det lite i trädgården. Häggen exploderade härom dagen och nu blommar faktiskt vårt vackraste äppleträd, ett Transparent blanche.

Varje år när värmen kommer så dyker också behovet av att uppdatera garderoben upp. I alla fall hos mig. Jag gillar att shoppa men jag är faktiskt urusel på att köpa snygga sommarkläder. Min garderob består till väldigt stor del av mörka färger; jeans, kavajer och cashmere. Inte så somrigt direkt.

Reflection Dress, Olive Viscose - GingerOch varje år tänker jag; det ska bli andra bullar nu. Och kanske, i år, att det händer. Jag har i alla fall kollat in denna underbara klänning från Stine Goya – eller kanske ska jag våga mig på byxdressen i samma tyg? Den är också fantastisk.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s