Favoriter!

foto: Andy Liffner

Detta underbara rum är från regissören och modefotografen Kalle Gustafssons hus på Dalarö. Reportaget med alla bilder hittar du hos Recidence Magazine.

16. hemma-hos-artilleriet Foto: Kristofer Johnsson

Hemma hos Artilleriets Christian och hans sambo. Fortfarande så in i helsike snyggt och ett reportage jag gått tillbaka till så många gånger. Monokromt och avskalat men gjort med sådan värme och känsla att det aldrig känns stelt och tråkigt. Till exempel är inte väggarna vita eller ens åt det grå hållet, utan snarare gräddiga i tonen. Trappen i gröngrå är också fantastisk, liksom de stora gröna växterna som rumslinden ovan. Också detta reportage hittar du i sin helhet hos Residence.

Ett annat hem att inspireras av så här i sommartid är David Carlsons i Falsterbo. Också en favorit som jag läst om och om igen. Det är den där känslan av ständig sommar som de lyckats skapa i sitt hem. Det är väldigt enkelt inrett, utan vare sig massor av färg, möbler eller textilier. Men ändå så mysigt och härligt. Dessutom är David en riktig rosfantast så trädgården är något alldeles extra den också. Se hela härligheten hos Elle Decoration.  Foto: Petra Bindel
Sedan ska ni inte missa de vackra bilderna av Lina Östling. Jag har haft turen att ha henne hemma hos mig för ett reportage tillsammans med stylisten Mari Strenghielm, för ett reportage som publicerades i Plaza Interiör. Men på hennes hemsida hittar ni massor av andra godbitar. Och såklart på Maris blogg där jag idag såg spännande bilder från Ida Magntorns besök hos henne för en bok hon arbetar på. Idas böcker är ett kanontips för den som gillar udda och personlig inredning. Jag gillar särskilt Home Style by City! Ser också fram emot den nya som ska handla om återbruk.

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s