Heja Sverige!

IMG_1649

Kunde det blivit en bättre nationaldag än idag? Rena rama pr-jippot för att framställa Sverige i sin absolut bästa dager. Tisdagen den 6:e juni, 2017. Vacker som ett vykort.

Processed with VSCO with a5 preset

Och helgen var inte sämre den. Simhall med barn och vänner, sen middag lördag, storstädning söndag och en förkylning som inte vill ge sig. Men ändå. En måndag med bara barnen och jag; pannkakslunch på Länna möbler där jag provsatt Pallisander – som jag skrev om här förut. Sedan lugn eftermiddag hemma och matjessill till middag (helt klart min last-meal). Processed with VSCO with a5 preset

Idag fix i trädgården och lite annat, lilltjejen på kalas och vi andra tre tog en underbart vacker cykeltur över Skogskyrkogården, genom Tallkrogen, bort till Enkedefältet och sedan tillbaka till Enskededalen genom Gamla Enskede. Att det finns så stora välbevarande områden i Stockholm är helt fantastiskt. Och att få lyxen att bo här…

Nu tänkte jag att det var synd att jag inte fotade, för det hade varit kul att visa lite av området, men så mindes jag detta inlägg av Anna Malmberg – må så vara en annan årstid – men ni fattar ju grejen i alla fall. Det vita huset med röda fönsterfoder var vi faktiskt och tittade på en gång i tiden. Det var lite före vi var redo för hus och snett o vint var det invändigt. Men fortfarande, varje gång jag joggar förbi tycker jag det är tusan så vackert.

Eller så kan ni köpa ett eget hus i området – kanske ett av de större och dyrare just nu – men ändå. Detta får ni för reapris i jämförelse 🙂

Foton nedan: Anna Malmberg.

Gamla Enskede, Anna Malmberg 30

Gamla Enskede, Anna Malmberg 29

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s