Drömmigt var ordet…

En del har den nästan. Andra verkar vara födda med den. Känslan. Det kan vara för vad som helst egentligen, men i detta fallet pratar jag om scenografi och fotografi. För helt ärligt; vem kan få förberedelserna för ett äppelkaksbak se ut som att man vill äta upp, ja inte den icke-existerande kakan, utan hela bilden?

Du har förmodligen gissat det. Sofia såklart. Jag skulle kunna vara utan alla bloggar och Instagram, men jag skulle vara väldigt ledsen om jag inte på något sätt fick fortsätta följa Sofia i hennes arbete. Jag tror faktiskt att hon inte riktigt vet hur begåvad hon är, eller hur mycket hennes bilder inspirerar andra.

Spruzzi Vivente Collection - Brown
Andra som har förmågan att inspirera är gänget bakom Artilleriet. Såklart. Och som tur är hade de rea för någon vecka sedan, så vi fick chansen att köpa önskeporslinet från Spruzzi Vivente.
Processed with VSCO with a8 preset
När jag letade böcker till barnen hittade jag också denna lilla fina novellsamling från Novellix. Så perfekt att börja med en novell om man vill ”provläsa” en författare. Helt klart ett smidigt format också om man som jag, läser på tunnelbanan till och från jobbet. Ett bra sätt att hålla sig borta från meningslöst bläddrande i mobilen.
Processed with VSCO with a5 preset

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s